Servering

       Dalegarden Outlet & Cafe

Dalegarden outlet & Cafe er lokalisert ved E16 på Dalegarden, tvers over vegen for Dale trafikksenter. Her er romsleg kafè med både lette rettar og middagsservering. Sitjeplassar ute og inne. Det er også stor butikk med variert vareutval. På utsida er det bensin og diesel med kortautomat.
Facebook HER 
Telefon: 93 41 19 76

Bergsdalstunet

Bergsdalstunet finn du på Lid i Bergsdalen.  Dei tar imot stort og smått.  På garden driv dei med kyr, kalv og sau. Dei produserer kjøttvarer med råstoff frå garden, som til dømes pinnakjøt, kalv/lammekorv, og kjempegode karbonader. Alt med hjarta for god kvalitet og gode matopplevingar. Ein av dei gamle driftsbygningane er pussa opp og gjort om til kurs-og møtelokale. På bersgsdalstunet kan du ha møter, kurs, private selskap, og du kan tinga overnatting. 
Nettside HER
Facebook HER
Telefon: 93 213 213

Verpelstad Gard

Verpelstad Gard er eigd og vert dreven av Odd Reigstad. Garden har ein moderne ombygd låve frå 1880 som inneheld kurs- og konferansesal med toppmoderne ATV-utstyr og trådlaust nettverk. Verpelstad Gard legg til rette for alle typar av møter, kurs, årsmøter og liknande. I tillegg til spisestad med bar og selskapslokale i natursjønn omgjevnad, gjer garden ei unik ramme rundt alle typar arrangement som feiring av dagar, blåturar, julebord, barnedåp, konfirmasjon og bryllaup m.m..
Garden produserer også eigne produkter som eksempelvis  pinnekjøt og korv.
Nettside HER
E-post: post@verpelstad.no
Telefon: 90845402

2 Bror Pizza

Pizza, kebab og fastfood midt i Dale sentrum. 
Facebook HER
E-post: 2bror.pizza.dale@gmail.com
Telefon: 91 85 40 02


       Elvahuset

Elvahuset tilbyr overnatting, selskapslokaler, møtelokaler og heimalaga mat basert på kortreiste og lokale råvarer. Elvahuset ligg ved Daleelva, rett før du kryssar elva mot BKK. 
Facebook HER
Nettside HER
Telefon: 91 56 23 47
    

       Nye Dale Vertshus

Vertshus i Dale sentrum med utleige av rom og Smia pub i kjellaretasjen. Arrangør av konsertar, quiz og andre sosiale samankomstar. 
Telefon:  56 59 40 40
Facebook HER

https://artlist.io/?artlist_aid=runelangeland_2325&utm_medium=43001dca