Produksjon

       Arnpro AS

Norges ledande produsent og leverandør av mobile arbeidsbrakker. Arnpro mobile arbeidsbrakker er produsert i eigne lokaler på Dale i Hordaland av mennesker for mennesker.

Nettside HER
Facebook HER 
Telefon:  56 53 00 60

       Dale Of Norway

Verdenskjend produsent av høykvalitets ullprodukt, hovudsakleg gensarar.  Fabrikkutsalget finn du under fana "Handel". 

Nettside HER
Kontaktskjema HER
Telefon: 91 37 50 18

       Leiren Laks

Leiren laks er ei verksemd som foredlar laks, ørret og regnbogeørret slik tidlegare generasjonar alltid har gjort det på garden. Dei held til i Leiro på Stamnes. På stamnes har det vore fiska etter laks og ørret i generasjonar tilbake frå laksegiljene langs fjorden. Det var den ettertrakta Vossolaksen som vart fanga. Den var kjent for sin svært gode kvalitet. I dag vert det foredla både vill og opprettsfisk hjå Leiren Laks. 
Nettside HER
Facebook HER
Telefon: 97 52 57 47     

Heimalaga mat frå Pøylo

Heimalaga mat lagd frå grunnen av med så få ingredienssr som mogleg. Allergivennleg og godt . Enkelt og godt frå Eksingedalen. 
Nettside HER
Facebook HER
Telefon: 90 87 50 09
E-post: post@heimalagamat.no

        Pallegrossisten

Pallegrossisten er ei lita bedrift i antal medarbeidere, men stor når det gjeld pallar på lager. Målsetjinga er at kunden skal finne alt deira virksomhet treng for å løysa logistikk og transportbehov - her hjå Pallegrossisten.
Nettside HER
E-post: pallegrossisten@pallegrossisten.no
Telefon: 56 19 30 50

BKK

BKK er eit av landets største energi- og infrastrukturselskap. Dei har fleire kraftstasjonar i Vaksdal kommune, i tillegg til kraftforsyningsnettet. BKK sitt hovedkvarter i Vaksdal, er på Dale, like ved turbinen fleirbrukshall. 

Facebook HER
Nettside HER

      Vestlandske Industrimontasje

Produksjon av maskiner og utstyr til nærings- og nytelsesmiddelindustri. Lokalisert på krekane på Vaksdal. 
E-post: anne-christin@vim.no     
Telefon: 56 59 43 43

Fagerdalen Kraftverk

Elvekraftverk i Fagerdalen i Eksingedalen som utnyttar eit fall på 42 meter. Installert effekt er 800 kW på ein francisturbin. Årsproduksjon er ca 3,5 GWh. 
Meir informasjon HER og HER. 

Fjellanger Kraftverk

Vannkraftverk i Eksingedalen som utnyttar eit fall på 100 meter. Installert effekt er 800 kW. Årsproduksjon er ca 3,2 GWh.
Meir informasjon HER og HER

    

       Sørdalskraft

Vannkraftverk i Eksingedalen som utnytter eit fall på ca 50 meter. Installert effekt er 1,15 MW. Årsproduksjon er ca 4 GWh. Like ovanfor inntaksdammen ligg Botnaelva kraftverk.
Meir informasjon HER og HER